4 x feestelijke drankjes om jouw Dry January een feestje te maken

SO.LIFE CLUB X VIVERTY

Een feestelijk drankje dat niet te veel lijkt op appelsap met bubbels… Ik ben al jaren gek van het merk Viverty! De witte wijn, de bubbels of rosé bubbels… Ik vind ze allemaal lekker. Het is ook nog eens heel betaalbaar en verkrijgbaar bij alle Albert Heijn winkels in Nederland. Maar hoe maak je een leuk drankje nóg leuker tijdens jouw Dry January? Ik geef je een aantal tips!

0.0 Sangria

Sangria hoort niet alleen thuis in de zomermaanden. Dit drankje staat namelijk zó gezellig op tafel dat ik je hier het recept geef voor een alcoholvrije variant.

Wat heb je nodig?
750 ML Viverty Cabernet Sauvignon (rood)
250 ML Fanta Orange OF Spa citroen (voor iets minder zoet)
150 ML Sinaasappelsap (optioneel voor iets fruitiger)

Sinaasappel schijfjes
Citroen schijfjes
Limoen schijfjes
Stukjes fruit zoals aardbei, appel, framboos, ananas, of wat jij lekker vindt.

Doe alles in een grote kan en zet een paar uur in de koelkast before serving.
Cheers!

Mimosa

Een brunch of lunch? op de planning? Een frisse Mimosa past daar perfect bij! En nog eens heel makkelijk te maken met 0.0% bubbels van Viverty!

Wat heb je nodig?
60 ML Viverty Sparkling 0.0%
60 ML Vers geperste sinaasappelsap
1 schijfje van een sinaasappel (voor garnering)
Een mini scheutje limonade

Schenk het sinaasappelsap in een champagneflûte. Vul het glas langzaam aan met de Viverty Sparkling 0.0% zonder dat het overstroomt. Roer de mocktail langzaam door. Schenk de limonade er als laatst voorzichtig bij. Garneer met sinaasappel zest.

En klaar. Ready voor jouw brunch/lunch!

Ginger Wine

Heel leuk voor tijdens een avondje met vrienden. Een witte wijn, maar dan met een winters tintje! En erg makkelijk te maken en mee te nemen naar vrienden/familie!

Wat heb je nodig?
40 ML Viverty Sauvignon Blanc
40 ML Ginger Ale (Royal Club)
1 limoen in 4 partjes
Ijs (optioneel)

Schenk de witte wijn in een champagneglas. Voeg de Ginger Ale toe. Voeg het sap van 3 limoenpartjes toe. Garneer met een schijfje limoen.

Cheers!

Winter gold

Als je iets meer uit wil pakken, maak dan de Winter Gold. Een heerlijke mocktail die perfect bij deze tijd van het jaar past. Heerlijk bij de openhaard of tijdens een borrel. Een echt comfort-drankje zonder de lasten de volgende dag!

Wat heb je nodig?
20 ml bloedsinaasappelsap
40 ml granaatappelsap
20 ml gemberbier
60 ml Viverty Sparkling 0.0%
1 steranijs
2 kruidnagels
1 kaneelstokje
IJsblokjes
Een schijfje gember

Voor deze Winter Gold mocktail doe je de ijsblokjes in een glas. Voeg bloedsinaasappelsap, granaatappelsap en gemberbier toe en tenslotte de Viverty Sparkling 0.0% . Roer goed door.

Om de mocktail een pittig winters tintje te geven voeg je ook nog een steranijs, twee kruidnagels en een kaneelstokje toe. Garneer dit drankje met een schijfje gember.

Proeven van de 0.0 lifestyle

Zou jij wel eens willen proeven van de 0.0 lifestyle? Even een tijd helemaal geen alcohol om te kijken hoe groot de rol is die alcohol in je leven speelt? Is het tijd voor meer focus, doelen stellen en zorg voor je lichaam en geest? Doe dan mee aan de 40 dagen challenge ‘Dry January Edition’.
Samen met een grote groep mensen vlieg jij Dry January aan zoals je nog nooit hebt gedaan. Je leert via dagelijkse video’s onwijs veel over je gedrag, alcohol, mindset en overtuigingen rondom alcohol. Is je interesse gewekt? Klik dan hier voor meer info!