Ontkurk je mind

Voor een eerlijke relatie met alcohol

Kan jij al om dat hoekje kijken van een vol & puur leven van de 0.0 lifestyle? Een leven waar je leeft naar jouw waarden? Zijn mensen die dit leven al leven jaloersmakend voor je? Dan is het tijd om all-in te gaan. En dat ga je met Ontkurk je Mind. Je gaat all-in voor dit programma. Voor jezelf en met jezelf. Dit is het meest uitgebreide én het meest persoonlijke programma van So.life Club. Samen met Esther mag jij ervoor gaan. Omdat je het waard bent.

Video afspelen

Je wilt graag alcoholvrij zijn, maar..

‘Ik voel me niet thuis in de verslavingszorg, maar ik heb wel hulp nodig!’ Dat is de tekst die ik vaak hoor bij de mensen die ik help.  Ik heb dat zelf ook zo ervaren toen mijn reis begon in 2016.

Ik dacht bij verslaving aan een ‘alcoholist’ die heel veel dronk en alles dreigde kwijt te raken. Ik moet zeggen dat ik me niet kon identificeren met dit ‘stereotype’. Ik had een leuke baan, een fijn huis en liefdevolle relatie. Ik had voldoende sociale contacten en was een echte ‘gezelligheids-drinker’.

Ja… Zo gezellig dat het vrijwel al-tijd teveel was. Ik had een soort onrust in me omtrent alcohol dat maakte dat ik nooit kon stoppen. Als er een feestje was, was ik er en het liefst gingen we nooit meer naar huis. Vooral in het weekend baalde ik van mezelf en ik ontdekte dat dit een vicueuze cirkel was. 

Misschien ben jij wel wat minder beschikbaar voor je kids, en zou je dat anders willen. Misschien ben jij het zat om altijd het licht uit te doen op een feestje omdat dat wijntje bepaalt dat je ‘nog niet naar huis gaat’. 

Misschien is voor jou ‘me-time’ met een fles wijn, maar wil je daar vanaf.

Ben je klaar om all-in te gaan?

Herkenbaar?

Het kan ook anders.. Sta puur en krachtig in het leven!

Toen ik doorkreeg hoe mijn hoofd werkte en toen ik aan de slag ging met de oorzaak, opende er deuren die altijd gesloten zijn geweest. Ik leerde weer voelen, mijn mening geven en zelfverzekerd zijn.. Alles wat ik zocht in dat glas, vond ik toen ik dat glas buiten de deur zette. Ik heb in mijn programma’s al meer dan 500 mensen geholpen in hun keuze om te beginnen met leven zonder alcohol!

Krachtige methodiek

In alle modules werken we met krachtige methodiek zoals Implementation Intention, ACT en NLP. We gaan prachtige oefeningen doen voor bewustwording en inzicht.

Wekelijkse begeleiding

Een stok achter de deur is onwijs fijn. We zien elkaar niet maandelijks, maar ELKE week. Elke week treffen we elkaar via zoom, bespreken we jouw week en doen we een opdracht. Bij So.life Club is alles veilig.

Werkboek & oefeningen

Tijdens onze wekelijkse meetings bespreken we een opdracht. Elke week ontvang je een nieuwe opdracht in werkboek-vorm voor de volgende week. Je bent echt helemaal in proces en leert zoveel over jezelf!

Community

Naast ons wekelijkse contact is er ook nog de Club. De So.life Club staat altijd voor je klaar. Je kan hier je vragen stellen en van je af schrijven. De Club is dat steuntje in de rug wat je kan helpen gedurende jouw traject.

Je ontdekt dat er zoveel meer in zit. Dat het leven puur is. Kraakhelder, soms intens, maar altijd van jezelf.

Krachtige methodiek

Acceptance & Commitment therapie

ACT staat voor Acceptance & Commitment Therapie en kent een aantal hele mooie oefeningen. We leren dat we mogen zijn met onze gedachten en gevoelens, zonder ze te bestrijden. We hebben weinig invloed op wat we denken, dus deze invalshoek is een duurzame methode! We gaan ten slotte voor en blijvende verandering

Inzicht

wat is de oorzaak

Aanpakken

Gewoontes doorbreken

Weerbaarheid

In je kracht staan

Inzicht

wat is de oorzaak

Aanpakken

Gewoontes doorbreken

Weerbaarheid

In je kracht staan

Effectieve opdrachten

Met elk wekelijks contactmoment krijg je een opdracht of oefening waar je die week aan de slag gaat. Je ontvangt werkbladen met informatie en ‘huiswerk’. Er wordt dus zeker ook wat van je gevraagd tijdens dit programma. Ga je all-in?

Persoonlijk contact

Naast de wekelijkse sessies hebben we veelvuldig app-contact. Je hoeft tijdens een moeilijk moment niet te wachten tot de eerstvolgende afspraak. Je trekt direct aan de bel. Veel van de deelnemers zien dit als heel erg waardevol. We zijn er voor je! Tijdens de moeilijke momenten, maar ook om successen te delen!

24/7 jouw 0.0 Buddy

Zit het even tegen? Heb je een lastige verjaardag of voel je je alleen op een bedrijfsuitje? Dit hebben we allemaal wel eens. Bij je aanmelding ontvang je mijn WhatsApp nummer waar je 24/7 je ei kwijt kan. Wil je een succesje delen of heb je hulp nodig? Chat met Esther! 24/7ouw o.o buddy!

Ontmoet de community

So.life Club

Gebruik de ‘huiskamer’ van de So.life Club waarvoor het bedoeld is! Delen en inspiratie zoeken. Voel je je even niet zo krachtig? Deel! Voel je je juist heel krachtig? Deel! 

Groepsgevoel

Waarom onstaat Coping

Motivatie

leer nieuwe Routines

Inspiratie

Voorkom compensatie

Groepsgevoel

Waarom onstaat Coping

Motivatie

leer nieuwe Routines

Inspiratie

Voorkom compensatie

Modules

Ervaar de lifestyle

In totaal zijn er 3 modules. Ze hebben alledrie een andere invalshoek.

Je hoeft het niet alleen te doen. Samen komen we verder dan alleen!

Dit kun je verwachten

Zodra jij je bestelling doet ontvang je een bevestigingsmail en een mail met een introductie en uitleg voor de So.life Club. Vervolgens neem ik snel per mail contact met je op om de eerste afspraak in te plannen! 

Tijdens het eerste gesprek vraag ik je de hemd van het lijf om veel over je te weten te komen. Ik geef je ook direct de eerste opdracht mee waar je mee aan de slag kan.

Liever eerst een kennismakingsgesprek? Scroll dan verder!

Twijfel je nog?

The Walk

Proef de lifestyle

574,-

OF 287,50 per maand

Bonus:

2 maanden gratis House of Deeprelax app

uniek smoothieboek met 7 heerlijke recepten

Binnen 14 dagen na aanschaf de mogelijkheid om je geld terug te krijgen

The Journey

Voel de lifestyle

874,-

OF 291,50 per maand

Bonus:

2 maanden gratis House of Deeprelax app

uniek smoothieboek met 7 heerlijke recepten

Binnen 14 dagen na aanschaf de mogelijkheid om je geld terug te krijgen

The Destination

leef de lifestyle

1407,-

OF 234,50 per maand

Bonus:

2 maanden gratis House of Deeprelax app

uniek smoothieboek met 7 heerlijke recepten

Binnen 14 dagen na aanschaf de mogelijkheid om je geld terug te krijgen

First Steps

Proef de lifestyle

407,-

The Walk

Voel de lifestyle

647,-

The Journey

leef de lifestyle

947,-

Zij gingen jou al voor!

Twijfel je?

Laten we kennismaken!

Graag maak ik eerst even kennis met je tijdens een zoom call van 15 minuten. Neem contact op en we kijken samen naar wat bij jou past.

E-mail