0.0 Lifestyle

Dit is veel meer dan nee zeggen tegen alcohol. Het is bewust ja zeggen tegen al het andere.

Elke ochtend fris wakker

Begin met leven

De ochtend beginnen met een helder en fris hoofd. Dingen gedaan krijgen gedurende de dag en een feestje verlaten met opgeheven hoofd. Het is zo veel meer dan nee zeggen tegen alcohol, maar bewust ja zeggen tegen al het andere. Dat is de 0.0 lifestyle. Is het altijd makkelijk? Zeker niet, want alles mag gevoeld worden, dus ook de schepre randjes. Daarom hebben we elkaar. Om met elkaar mee te voelen en samen te delen. Dit leven is helemaal van jou. Met alles erop en eraan.

Video afspelen

Vurige missie

Niet drinken net zo normaal maken…als wél drinken. Dat is wat de So.life Club uitstraalt. We laten je alle mogelijkheden van de 0.0 lifestyle zien. En geloof ons, die zijn eindeloos. We willen dat jij comfortabel op een feestje staat en weer doet wat je echt leuk vindt. Je trots kan zijn op je lifestyle! Het mag over genieten gaan zonder mate. Doe je met ons mee?

To the new you

Niet drinken is niet saai. Het opent juist deuren die gesloten waren. Deuren naar meer verbinding met jezelf, meer kracht en echtheid. Je mag je leven weer leven zoals jij dat graag wilt. Even ademhalen. De Club is er voor je als het even lastig is. We staan naast je. Allemaal.

Dit is je nieuwe start

Join the club

De Club is het steuntje in de rug, de stem in je hoofd die zegt dat je iets wél kan, de plek waar je je laat inspireren en een plek die je stimuleert de beste versie van jezelf te zijn. Een plek om bewuster te leven, meer uit jezelf en uit het leven te halen.

Een veilige plek voor iedereen om zichzelf te zijn. Welk programma je ook kiest, gedurende jouw programma ben je ook lid van de Club.