Coaching

Esther ten Hove

Frédérique van der Hoeven

Herkenbaar?

Genieten met volle teugen, maar zonder mate.

Wist je dat…

Het nadenken over (tijdelijk) stoppen met drinken moeilijker is dan de stap zelf? Misschien is een uurtje kletsen met een van ons wel dé manier om ja te zeggen tegen jezelf!

Geen alcoholist…

Je voelt je geen alcoholist, maar je voelt aan alles dat je een probleem met alcohol hebt. Steeds vaker merk je dat het glas wijn of de fles bepaald en niet jij. Je neemt jezelf vaak voor om ‘2 glaasjes’ te drinken en vaak lukt dat niet en wordt je de volgende dag wakker met ene bonzend hoofd. Dit moet anders!  Je wil een gezonde relatie met alcohol en niet steeds uitglijden of terugvallen in oud gedrag. 

Al langer alcoholvrij maar je bent van de roze wolk afgevallen…

Of misschien ben je al een tijd alcoholvrij maar voel je de ‘sparkle’ niet meer en word je steeds nieuwsgieriger naar alcohol. De urgentie waarom je gestopt bent is wat vervaagt en krijgt gedachten zoals ‘ik kan nu vast maat houden’ of ‘als ik het alleen op speciale gelegenheden doe’. Het is tijd om je weer terug te zetten op je roze wolk en je weer écht te laten genieten van je 0.0 lifestyle!

Kickstart óf doorstart!

Of je nu aan de vooravond staat van je 0.0 lifestyle, of dat je even een opfrisser wil om zeker te weten dat je de mooie voordelen van het niet drinken weer gaat zien, een uurtje coaching kan een geweldig kickstart óf doorstart zijn van jouw journey!

Wat coaching jou brengt

Voor zowel de kickstarter als de doorstarter zitten wij klaar om je te inspireren, met je te onderzoeken waar ‘m de schoen wringt en je met diverse opdrachten op pad te sturen.

We geven je praktische tips die je meteen in de praktijk kan brengen en zorgen dat jij met een grote zelfverzekerde glimlach uitlogt uit zoom!

Het kan zijn dat er van beide kanten de wens is om deze sessie uit te breiden naar het traject ‘Ontkurk je Mind‘. Daar is altijd mogelijkheid toe.

Ga jij voor een kickstart? Of neem jezelf serieus en ga je voor een doorstart?

Praktische tips

Na meer dan 100 mensen ge-coacht te hebben weten we wat wel en niet werkt. We geven je praktische tips waar je direct mee aan de slag kan, dus hou je pen en papier bij de hand.

1:1 contact

De vragen die je stelt zijn JOUW vragen. Niet die van een hele groep. Je krijgt persoonlijk advies en wordt ge-coacht op individueel niveau en helpen je met wat er op dit moment speelt in jouw leven.

Inspiratie

Zowel Esther als Frédérique zijn zo enthousiast over hun 0.0 lifestyle dat ze dit maar wat graag overbrengen als jij een beetje wankelt. Wat nou als de 0.0 lifestyle je iets komt brengt in plaats van afnemen? Wat nou als het als een opluchting voelt? Let’s go!!

Esther ten Hove

157,- per gesprek

Boek hier je 1:1 gesprek van 60 minuten met sobercoach Esther. Na de betaling kan je jouw afspraak direct inplannen. 
(Betaling kan ook in 2 termijnen)

De 0.0 lifestyle komt mij iets brengen in plaats van afnemen.

Met volle teugen fladder ik onbegrensd & onbevreesd

Frédérique

97,- per gesprek

Boek hier je 1:1 gesprek van 60 minuten met sobercoach Frédéderique. Na de betaling kan je jouw afspraak direct inplannen. (Betaling kan ook in 2 termijnen)

Ga jij liever helemaal all-in?

Denk jij bij het lezen van deze pagina: ‘misschien heb ik aan een uurtje niet genoeg?’ Dan is Ontkurk je Mind er voor jou! 

Het is een traject wat je aangaat voor minimaal 8 weken en maximaal 6 maanden. We gaan de diepte in en komen tot de de kern. Lees snel verder als je de 0.0 lifestyle helemaal wilt leven.