40-dagen challenge

Proef de 0.0 lifestyle

Een periode alcoholvrij beperkt zich niet alleen tot de maand januari. Je mag altijd aan jezelf werken. Met dit programma kan je direct starten. Vandaag nog. Voel je dat je er klaar voor bent? In de 40 dagen challenge kan je vandaag starten met een 40-daagse periode van vol leven, ontdekken, kansen zien en grijpen en heel veel leren. Je gaat de uitdaging met jezelf aan om 40 dagen geen alcohol te drinken. Het mooie is, je hoeft het niet alleen te doen. Lees snel verder.

direct starten met de 40-dagen challenge?

Kan!

Video afspelen

Cursus "Gedrag"

Waarom doe je wat je doet? Je neemt je in de ochtend voor vandaag niet te drinken, en om 20:00 schenk je toch dat glas in. Waarschijnlijk kom je hardnekkige patronen tegen. Paul Smit leert je hoe deze te doorbreken, maar ook hele effectieve technieken om dit duurzaam aan te pakken!

Dagelijkse video's

Elke dag krijg je een video met inspiratie, motivatie en/of tips&tricks. Bijvoorbeeld over de risico’s van alcohol, rust in je hoofd, de werking van je brein en tips voor een langdurige periode in de 0.0 lifestyle!

Community

Je hoeft het niet alleen te doen. De So.life Club staat altijd voor je klaar. Je kan hier je vragen stellen en van je af schrijven. De Club is dat steuntje in de rug wat je kan helpen gedurende jouw challenge.

Besloten platform

De Club beperkt zich niet alleen tot contact met anderen. Je kan hier ook zinvolle mini-cursussen en challenges vinden. Hoe meer inspiratie gedurende jouw 40-daagse, hoe beter!

Genieten met volle teugen, maar zonder mate.

Dagelijkse Videos

Motivatie & Inspiratie

Dagelijks ontvang je een motiverende of informatieve video. Ook ontvang je tips & tricks voor podcasts of boeken waar de deelnemers die jou voor gingen veel aan hadden! Paul en Esther wisselen de video’s af. Een mooie combinatie tussen de ervaringsdeskundigheid van Esther en wetenschap van gedrag en neuropsychologie van Paul.

Cursus

Alles over gedragsverandering

Paul weet als gedragsexpert als geen ander hoe je hardnekkig gedrag – zoals (te) veel drinken – kunt aanpakken. Hij legt in een uitgebreide introductie video (die je direct ontvangt) in een half uur uit hoe het komt dat we zo gek zijn op verdovingsmiddelen. Hij legt met simpele en mooie voorbeelden uit wat de meest duurzame methode is om dit aan te pakken!

Coping

Waarom onstaat Coping

Routines

leer nieuwe Routines

Compensatie

Voorkom compensatie

Ontwikkeld door experts

Ervaar de lifestyle

Paul Smit is een gedragswetenschapper, weet veel van neurowetenschap en het menselijk brein. Waarom laten we bepaald gedrag zien, en waarom is het zo lastig om een hardnekkige gewoonte te doorbreken? Een super combinatie met de ervaringsdeskundigheid van Esther. Dit maakt de challenge tot een inspirerende challenge waar je onwijs veel kan leren over gedragsverandering en emotionele balans. Zodra je je gedrag leert doorzien, kan je tot een oplossing komen. Door de combinatie van Esther en Paul zal je én veel leren, en veel herkenning vinden.

Nieuw

Optioneel met 1-op-1 privésessies

Je doorloopt de challenge zelfstandig, maar nu is er de mogelijkheid om er 1-op-1 begeleiding bij te boeken. Een fantastische stok achter de deur waarbij je echt verdiepend onderzoek doet naar jouw relatie met alcohol. We zien elkaar 3 keer 30 minuten tijdens jouw challenge en gaan op zoek naar jouw knelpunten. we krijgen antwoorden op vragen zoals:

Wat ligt er aan mijn alcoholgebruik ten grondslag?

Welke knelpunten komen in een periode zonder alchohol naar voren?

Kan ik me goed ontspannen zonder alcohol en hoe doe ik dat?

Welke overtuigingen heb ik over alcohol, en kloppen deze?

We gaan dus echt de diepte in tijdens deze gesprekken. Een mooie aanvulling op de dagelijkse video’s en input die je sowieso al krijgt in de challenge. We zorgen er samen voor je niet alleen de challenge volbrengt, maar ook tot een duurzame en gezonde relatie met alcohol komen.

* Het is mogelijk om in termijnen te betalen. Dit kan al vanaf  €76,33 per termijn

Esther ten Hove

Esther is al een tijd helemaal alcoholvrij en vooral heel blij! Met haar ervaringsdeskundigheid heeft ze begrip voor jouw moeilijke momenten en heeft daarop ingespeeld in deze challenge. Ook heeft Esther een aantal trainingen gedaan zoals ACT (Acceptance & Commitment Therapie), NLP en Systemisch werk waar ze soms de diepte wat op zoekt!

paul smit portret

Paul Smit

Paul is filosoof, cabaretier en een van de meest gevraagde sprekers van Nederland. Hij studeerde af op de ‘evolutie van het menselijk bewustzijn’ en schreef 13 boeken over filosofie, psychologie en neurowetenschap. Paul kwam erachter dat hij niet erg goed samen ging met alcohol en stopt regelmatig een lange periode.

Community

Ervaar de lifestyle

De community is het steuntje in de rug, de stem in je hoofd die zegt dat je iets wél kan, de plek waar je je laat inspireren en een plek die je stimuleert de beste versie van jezelf te zijn. Een plek om bewuster te leven, meer uit jezelf en uit het leven te halen. Een veilige plek voor iedereen om zichzelf te zijn. Experts, ervaringsdeskundigen en een hechte community zitten op je te wachten.

Groepsgevoel

Samen verder dan alleen

Mini-cursussen

Verdiepende content

Thema's & Sprekers

Ontdek de Lifestyle

0
Toppers gingen je al voor!

Alles in één App!

Het is héérlijk

Voor deze challenge gebruiken wij een extern platform. Je kan inloggen via je desktop, maar er is ook een app! Op deze manier zit de 40-dagen challenge, én de So.life Club letterlijk in je broekzak! Heb je het lastig op een feestje? Werp een blik in de Club en je kan er weer tegenaan! In de app staan verschillende groepen, moodboards, cursussen en challenges om je helemaal onder te dompelen in de o.o lifestyle!

"Ik begon met 40 dagen. 40 dagen werden 100 dagen, en inmiddels wil ik niet meer terug naar een leven met alcohol''.

Dit kun je verwachten

Proef de 0.0% lifestyle. Dat is wat we je hier beloven. Je kan direct starten met deze challenge. Vandaag nog. Zodra je je aankoop hebt voltooid ontvang je een mail met daarin een uitgebreide introductie video over de werking van je brein en hoe deze challenge precies in z’n werk gaat. Ook ontvang je een mail met een uitnodiging voor de So.life Club. In deze club lees je ervaringen van anderen, kan je aanvullende mini-cursussen doen en je vragen stellen aan experts.

Vanaf het moment van inschrijven begint jouw challenge en zit je op dag 1! Dagelijks ontvang je een video met support en uitleg.

40-dagen Challenge

Proef de lifestyle

79,-

Met 1-op-1 begeleiding

All in

229,-

Zij gingen jou al voor!