Podcast: ‘Eerlijk over alcohol’

Deze podcast over stoppen met drinken nam ik op met Koos van Plateringen. Koos van Plateringen ken ik al langer, dus het ik zei meteen JA toen Koos mij vroeg om te gast te zijn in zijn podcast.

Het is een boeiend gesprek geworden over wat stoppen met alcohol mij bracht, en er komt veel herkenning vanuit Koos zijn kant. Luister ook zeker de andere afleveringen van de podcast: ‘eerlijk over alcohol’.

Paul Smit, met wie ik ook de 40 dagen challenge gemaakt heb, is ook aan het woord en vertelt over de gedragsverandering en brein patronen. Met Paul Smit schreef ik hier ook een interessant boek over: ‘Morgen stop ik echt’. Een aanrader om eens te lezen als je in dit onderwerp ge├»nteresseerd bent!

Nou, ik houd je niet te lang op, ga lekker luisteren en hopelijk inspireert het je!

Veel liefs,

Esther ten Hove