Podcast ‘Leven zonder Stress’

leven zonder stress podcast logo

Patrick Kicken… Voormalig Radio-DJ en podcast host van de succesvolle podcast: ‘Leven zonder Stress’. Ik kwam Patrick tegen via een gemeenschappelijke vriend. We zijn wat gaan chatten op LinkedIn en niet lang daarna zaten we samen aan een kop koffie. We hebben gezellig gekletst. Ik had het amper wat in huis, en als jullie Patrick een beetje kennen, werd dat niet in dank afgenomen. Hij had nog wel wat in de auto liggen ;-).

Halverwege ons gesprek kregen we in de gate dat het toch wel heel leuk was als we dit hadden opgenomen…
Een aantal weken daarna zaten we weer samen voor een podcast. Ik was ontzettend zenuwachtig en nerveus, maar het werd een heel open en eerlijk gesprek. Patrick Kicken is niet de minste interviewer natuurlijk. Hij kan rake vragen stellen en heeft me volledig op mijn gemak gesteld. Ik zou zeggen; luister dit gesprek, abonneer op het kanaal van Leven zonder Stress, want er verschijnt elke week een hele interessante podcast.

Ook te vinden op Spotify:

Veel leesplezier!