Ik volg Paul Smit al een hele lange tijd. Hij is vaak te gast in fijne podcasts zoals ‘Eindbazen’ of de Podcast van Thijs Lindhout. Paul heeft het vaak over het brein, en er zijn maar weinig dingen die ik minder interessant vind! 🎉

Ik heb een cursus gevolgd van Paul: IMPACT. Een super leerzame cursus over de werking van je brein als opstap naar een fijne uitleg over non-dualiteit. Iets wat me de laatste maanden best wel bezig houdt. Hoe vaker ik naar Paul luisterde, hoe vaker ik dacht: ‘Deze man moet ik eens interviewen over verslaving!’

Op een dag deed ik de stoute schoenen aan en heb ik hem een e-mail gestuurd. Ik heb gevraagd of hij het misschien leuk zou vinden om ‘live’ te gaan op Instagram. Ik kreeg een reactie dat hij het een superleuk idee vond en nodigde me bij hem thuis uit voor een interview. Ik was door het dolle heen! ;-). Ik heb mijn volgers op Instagram vragen laten insturen voor hem, en deze heb ik gesteld en zo is het een mooi interview geworden waar veel mensen heel veel aan gaan hebben denk ik. Ik had op dat moment nog niet kunnen bedenken wat er allemaal uit dit interview zou rollen….

Heel veel kijk/luisterplezier. Klik hieronder voor de Spotify versie.