26 mei 2024

Speeddate | 0.0 daten

Dit event staat helemaal in het teken van nieuwe mensen ontmoeten die – net als jij – een bewuste relatie met alcohol hebben. Dit event is voor mensen die waarde hechten aan 0.0 daten. Dat wil dus zeggen; daten zonder dat daar alcohol aan te pas komt, en zo misschien wel de liefde vinden! Puur, echt en zonder filter. Word je enthousiast? Lees dan snel verder!

0.0 daten gaat je helpen...

De liefde vinden is heerlijk! Ik denk dat je dat met me eens bent. Je bent misschien al een tijdje alcoholvrij of gaat erg bewust om met alcohol en bent klaar om het datingpad op te gaan. Super leuk! Hoe heerlijk zou het zijn om weer eens verliefd te worden?

Misschien heb je diverse apps ontdekt en al eens een date gehad. Je merkt dat je er vaak tegenaan loopt dat je een super leuke date hebt met een leuk persoon, maar hij/zij een grote voorliefde voor wijn heeft. Of misschien nog wel intenser; de tegenpartij niet zo gecharmeerd is van jouw 0.0 of bewuste lifestyle en het dan snel al geen match is.

 

Stoppen met alcohol kan zó vrij voelen, maar stel je eens voor dat je dit gevoel met je toekomstige partner kan delen! Hoe heerlijk zou dat zijn.

 

Herken jij dit?

Maar het kan ook anders..

‘Zal ik dan ooit een partner tegenkom die snapt wat ik voel?’

Natuurlijk! Er zijn zoveel mensen die bewust met alcohol omgaan of helemaal niet drinken. Je kent ze alleen nog niet! Daar gaan we verandering in brengen met deze speeddate middag. Ontmoet leuke mensen die sober daten net zo belangrijk vinden als jij!

Matchkaart

we overhandigen je bij binnenkomst een matchkaart. Op deze kaart vul je na je 3 minuten gesprekje in of het een ‘JA’ of ‘NEE’ is. Na je dates lever je de linkerkant van je kaart in. Op de rechtbank kan je notities schrijven over je dates. Zo kan je bij thuiskomst iedereen iets beter herinneren. 

Veilige setting

Veiligheid staat tijdens dit evenement voorop. Logischerwijs wordt er geen alcohol geschonken en blijft alles binnen de muren van de speeddate ruimte. Er liggen vragenkaartjes op tafel om het gesprek op gang te krijgen als je even blokkeert of inspiratie zoekt.

Snel contact

Binnen 24 uur na het event ontvang je een e-mail waarin de contactgegevens van jouw matches staan. Dit zijn de mensen waar jij een ‘JA’ op hebt gegeven, maar zij ook bij jou. Hierna zijn jullie vrij om contact met elkaar te zoeken!

??????

Na meerdere missies als beroepsmilitair te hebben meegemaakt ervaarde Mark veel innerlijke onrust en onderdrukte angsten die invloed hadden op zowel zijn werk als privé. En hij weet dat hij niet de enige is die door trauma’s en blokkades belemmerd worden in hun leven. Het is zijn missie dan ook om jou te helpen deze innerlijke onrust op te sporen en bij je weg te nemen, zodat de energie weer kan gaan stromen.

Esther ten Hove

Stopte in 2016 met drinken, maar merkte dat het niet een kwestie is van 'alleen maar dat glas niet meer nemen'. Ze leerde hoe ze op zoek mocht naar de oorzaak van haar probleem. Mocht graven in familiesystemen en vastgeroeste patronen. Esther neemt mensen aan de hand om op zoek te gaan naar het waarom? Waarom zet jij alcohol in als zelfmedicatie? Om vervolgens tot een échte bevrijding te komen.

Praktisch

Wat staat je te wachten?

Mark en Esther hebben een prachtige en rustige locatie gevonden in Almere waar wij deze mooie dag een gouden randje gaan geven. Na inschrijving ontvang je de adresgegevens.

Deze dag vindt plaats op 16 oktober 2022 van 10:00 – 17:00. Er is de hele dag thee en water beschikbaar.

De groepsgrootte is maximaal 12 personen. Wacht dus niet te lang met je inschrijving!

"De antwoorden die ik zocht in alcohol, vond ik toen ik stopte met drinken''

Dit kun je verwachten

Op 16 oktober 2022 verwelkomen we jullie graag in Almere voor deze Innerlijke verbindingsreis. We duiken in onze blokkades, systemen en overtuigingen.

Esther zal haar verhaal doen, en vervolgens staat er een leuke ‘ijsbreker’ op het programma. Hierna nemen we de tijd voor een fijne ademsessie om helemaal open te staan voor de familieopstellingen en oefeningen die volgen. We sluiten de dag af met een mooie brief aan onszelf.

Zien we jou op 16 oktober?

Innerlijke verbindingsreis

LIve EVENT 16 oktober

225,-