16 oktober 2022

De innerlijke verbindingsreis

Dit one-day event op 16 oktober staat helemaal in het teken van verbinding. Verbinding met de ander, maar vooral verbinding met jezelf. Mark Schadenberg en Esther ten Hove nemen je deze dag mee in een reis dichter naar jezelf. We zoeken uit wat er verborgen zit in jouw systeem door middel van familieopstellingen en ontdekken de kracht van ademhaling. Lees snel verder!

De verbindingsreis gaat je helpen...

Wat ligt er onder jouw alcoholgebruik? Wat komt er naar boven nu jij gestopt bent met drinken? We zitten vaak opgesloten in leven vol aangeleerde patronen, imago’s en labels. Maar wat nu als je dat liefdevol kan loslaten? Hoe zou je leven er dan uit zien? 

Je voelt dat er iets onderhuids aan het borrelen is maar je kan de vinger er niet op leggen. Of misschien loop je soms vast in contact met je partner of een familielid. Waarom reageer je hoe je reageert?

 

Stoppen met alcohol kan al zó vrij voelen, maar stel je eens voor dat jij jezelf écht kan bevrijden en weer terug mag naar je ware essentie?

 

Herken jij dit?

Maar het kan ook anders..

‘Heb jij dan nooit meer behoefte aan alcohol?’ is de vraag die Esther het allermeest krijgt. Het antwoord is vaak: ‘NEE’. 

Door de oorzaak aan te pakken (die heel diep kan liggen), kan je opnieuw gaan bouwen. Bouwen aan nieuwe patronen, bouwen aan nieuwe relaties, bouwen aan een betere verbinding met jezelf. Wat er onder het topje van de ijsberg gebeurt, dát mag aangepakt worden

Ademwerk

Via krachtig ademwerk komen we in de juiste flow. De ademsessies zijn onlosmakelijk verbonden met loslaten. Ervaar de magische kracht van je eigen ademhaling! 

Opstellingen

Door inzicht te krijgen in jouw familiesysteem kan je patronen herkennen, doorzien én loslaten. Via diverse opstellingen bekijken we of jij nog wel op de juiste plek staat in het systeem en wat je daaraan kan veranderen.

Zelfreflectie

Meditaties zijn een prachtige manier om deze dag op je te laten inwerken. We begeleiden je via meditatie en visualisatie naar de plek waar jij je fijn voelt. We reflecteren op onszelf door van ons af te schrijven en het (letterlijk) los te laten.

Mark Schadenberg

Na meerdere missies als beroepsmilitair te hebben meegemaakt ervaarde Mark veel innerlijke onrust en onderdrukte angsten die invloed hadden op zowel zijn werk als privé. En hij weet dat hij niet de enige is die door trauma’s en blokkades belemmerd worden in hun leven. Het is zijn missie dan ook om jou te helpen deze innerlijke onrust op te sporen en bij je weg te nemen, zodat de energie weer kan gaan stromen.

Esther ten Hove

Stopte in 2016 met drinken, maar merkte dat het niet een kwestie is van 'alleen maar dat glas niet meer nemen'. Ze leerde hoe ze op zoek mocht naar de oorzaak van haar probleem. Mocht graven in familiesystemen en vastgeroeste patronen. Esther neemt mensen aan de hand om op zoek te gaan naar het waarom? Waarom zet jij alcohol in als zelfmedicatie? Om vervolgens tot een échte bevrijding te komen.

Praktisch

Wat staat je te wachten?

Mark en Esther hebben een prachtige en rustige locatie gevonden in Almere waar wij deze mooie dag een gouden randje gaan geven. Na inschrijving ontvang je de adresgegevens.

Deze dag vindt plaats op 16 oktober 2022 van 10:00 – 17:00. Er is de hele dag thee en water beschikbaar.

De groepsgrootte is maximaal 12 personen. Wacht dus niet te lang met je inschrijving!

"De antwoorden die ik zocht in alcohol, vond ik toen ik stopte met drinken''

Dit kun je verwachten

Op 16 oktober 2022 verwelkomen we jullie graag in Almere voor deze Innerlijke verbindingsreis. We duiken in onze blokkades, systemen en overtuigingen.

Esther zal haar verhaal doen, en vervolgens staat er een leuke ‘ijsbreker’ op het programma. Hierna nemen we de tijd voor een fijne ademsessie om helemaal open te staan voor de familieopstellingen en oefeningen die volgen. We sluiten de dag af met een mooie brief aan onszelf.

Zien we jou op 16 oktober?

Innerlijke verbindingsreis

LIve EVENT 16 oktober

225,-