Een fijne collega startte zijn eigen podcast en ik mocht zijn 3e gast zijn! Oke, ik zal eerlijk zijn; Ik heb volgens mij 2 keer gevraagd of ik in zijn podcast te gast mocht zijn. Ik wil zo graag mijn verhaal vertellen om anderen te inspireren. Het niet drinken mag ook echt wel eetsmeer normaal worden, dus elk interview helpt daarbij!

Dit was de eerste keer dat ik een interview gaf en ik ging er best wel met klamme handjes naartoe. Het scheelde dat ik hem kende dus voelde me snel op mijn gemak. Ook voor Shane was het zijn 3e interview, dus voor ons allebei nog vrij nieuw.

Het ging eigenlijk super vanzelf… Aan het begin praat ik nog een beetje snel maar heb al gauw mijn draai gevonden. Ik vertel hier over de beginfase van Sober in life, over mijn werk in de evenementenbranche en we hebben het een tijdje over dat C-virus ;-).

Klik hieronder voor de podcast. Het is de beluisteren via Spotify.