Esther ten Hove

Founder & Coach

Mijn grote missie is om jullie te laten voelen dat een alcoholvrij leven groots, meeslepend, puur & krachtig kan zijn. 

"Ik leid een groots, meeslepend én alcoholvrij leven"

Ga jij All-in?

1:1 Coaching

Ontkurk je Mind is mijn 1:1 programma waarin we elkaar elke week zien. Maar het blijft niet bij eens per week zoomen. Ik word jouw buddy gedurende jouw traject. We hebben nauw contact via Whatsapp om op de moeilijke momenten te voelen dat je niet alleen bent, maar juist ook om de succesjes te delen. Ik voel de vreugde met je mee en ik pep je op als je dat even niet uit jezelf kan halen.

Download het e-book

Een kijkje in mijn dagboek...

Hoe is Esther gestopt met drinken? Wat voor stappen zette ze en hoe ervaart ze haar alcoholvrije leven nu?  Je kan het allemaal lezen in dit e-book!

Proef het leven

Het is écht heerlijk!

Proef van het leven zonder filter. Laat je raken en inspireren met deze blogs & podcasts. Herken je jezelf hierin? Wil je meer van dit leven proeven? Ontdek meer!

Een kijkje in mijn dagboek...

Direct in je mailbox

Niet ontvangen? Check je spam of neem contact op!