Wil jij proeven van de 0.0 lifestyle? Dat kan… start vandaag nog met 40 dagen vol heldere ochtenden, dingen écht gedaan krijgen en feestjes bewust beleven. Nee zegen tegen het één, maar ja tegen al het andere.

"Genieten met volle teugen, maar zonder mate."

Het 0.0 leven spreekt je aan, maar je twijfelt of het wel bij je past en of je het wel écht nodig hebt? Want, jij hebt je drankgebruik onder controle. Toch? 

No worries! Je hoeft geen label te hebben om mee te doen aan de 40 dagen challenge. De laatste die oordeelt over drankgebruik ben ik. Maar… herken jij jezelf in de volgende situaties én ben je benieuwd wat veertig dagen zonder alcohol voor jou kan betekenen? Lees dan snel verder.

 

Hè-hè eindelijk ontspannen 

Je werkdag zit erop. Ein-de-lijk. Tijd om te ontspannen. Weg van boze bazen, vervelende klanten én stressvolle deadlines. Tijd om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur met een wijntje. Na de eerste slok glijdt de warmte via je keel je lichaam in. Je voelt de rust in je hoofd en lijf terugkeren. Maar de problemen verdwijnen niet. Ze verplaatsen zich slechts naar de achtergrond. Eén glas na werktijd worden er vaak twee of misschien wel drie. En wanneer jij de volgende ochtend wakker wordt, start het riedeltje weer opnieuw, maar dan mét een klein beetje hoofdpijn én een vermoeid lijf. Want, de nacht was alweer niet optimaal. 

 

De vicieuze cirkel

Je bent vaak moe, snel overprikkeld en slaapt slecht. Het liefst wil je mentaal en fysiek fitter in je vel zitten. Diep van binnen weet jij wel de reden die jou tegenhoudt om dit te bereiken. Dat ‘gezellige’ glas alcohol waar je lastig ‘nee’ tegen zegt is de boosdoener. Waar gezelligheid is ben jij. Je drinkt om te ontspannen of om je ‘beter’ te voelen, maar is dat uiteindelijk echt wat je behaalt?

'' Ik heb vaak dry January gedaan, en elke keer keek ik uit naar 1 februari. Tijdens de 40 dagen challenge genoot ik juist elke dag en was niet bezig met het einde!

Het kan ook anders! In 40 dagen het roer omgooien

Uit die vicieuze cirkel stappen die onbewust is ontstaan, is lastig. Geloof me, daar weet ik alles van! Maar dat het kan, is een ding dat zeker is. En het fijne aan het So.life-platform is: je hoeft het niet alleen te doen. 

 

Het is meer dan nee zeggen tegen alcohol

Tijdens deze 40 dagen challenge doe je meer dan alleen nee zeggen tegen alcohol. Je gaat jezelf (her)ontdekken en erkennen wat jouw echte behoeften zijn. Je gaat meer positieve emoties ervaren, mentaal sterker in je schoenen staan en fysiek fitter in je vel.

Stel je voor…

Eindelijk al die taken van je to-do lijst afstrepen, omdat jij je fit voelt in het weekend. Of dat je op zondagochtend vroeg opstaat om de zonsopkomst tegemoet te wandelen. Je sportprestaties gaan eindelijk vooruit. Je voelt je mentaal in één keer een stuk sterker, waardoor je nu eindelijk de confrontatie aangaat en uit vervelende situaties durft te stappen.

Zeg JA tegen het leven

Tijdens deze challenge ontvang je 40 dagen handvatten om nu wél uit dat patroon te breken. Je leert over prikkels en verleidingen en hoe je brein werkt als het in strijd zit om dat glas alcohol te laten staan. 

In deze 40 dagen ga je ervaren dat je beter slaapt. Wat weer effect heeft op je positieve mindset. Ook krijg je meer energie, waardoor je meer wil bewegen, wat er uiteindelijk ook in resulteert dat je strakker in je vel zult zitten. 

Het is tijd om van de negatieve cirkel in de positieve cirkel te stappen
Zoals je ziet heeft alles invloed op elkaar. En waar dit start, is met het nee zeggen tegen alcohol en ja tegen het leven.

Waarom het nu wel makkelijk wordt om nee te zeggen?

Tijdens deze 40 dagen leer je dieper naar jezelf te kijken en ontdek je de onderliggende oorzaken van jouw drang naar alcohol. Je leert veel meer dan alleen hoe ermee om te te gaan, maar ook waarom de behoefte er in de eerste instantie is. Als je de redenen weet waarom je snakt naar dat ene wijntje, is het vele malen makkelijker om de verleidingen te tackelen. 

Hoe lekker zou het zijn…

Om volop in het leven te staan, kansen te pakken die voor je gevoel eerst buiten bereik waren en nieuwe, mooie ervaringen te beleven. 

Met de 40 dagen challenge krijg je de kans om van dit leven te proeven. Zo’n ontspannen Dry January heb je nog nooit gehad!

Met exclusieve workshops over lichaam en geest, interessante theorieën en toffe challenges. 40 dagen om je te doen beseffen wat het je biedt en wat je dus eigenlijk altijd hebt gemist. 

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

129,-

Of 2 termijnen van 64,50

Zij gingen jou al voor!

in 1 minuut

Proef het pure leven

Dagelijks ontvang je een motiverende of informatieve video. Ook ontvang je tips & tricks voor podcasts of boeken waar de deelnemers die jou voor gingen veel aan hadden! Paul en Esther wisselen de video’s af. Een mooie combinatie tussen de ervaringsdeskundigheid van Esther en wetenschap van gedrag en neuropsychologie van Paul.

Video afspelen
Video afspelen

1

Elke dag een video

Dagelijks ontvang je een motiverende of informatieve video. Ook ontvang je tips & tricks voor podcasts of boeken waar de deelnemers die jou voor gingen veel aan hadden! Paul en Esther wisselen de video’s af. Een mooie combinatie tussen de ervaringsdeskundigheid van Esther en wetenschap van gedrag en neuropsychologie van Paul.

2

Webinars

Naast de dagelijkse video’s trappen we op 3 januari af met een webinar. Dit webinar zal gaan over ‘gedragsverandering’. Op 22 januari is er een webinar van Renske Bisschop (orthomoleculair therapeut). Zij gaat in op de gezondheidsvoordelen voor lichaam en geest. Op 9 februari sluiten we af met een Q&A met Esther over ‘hoe nu verder’.

De 1e webinar vindt plaats op: 3 januari om 20:00 (replay staat in je online omgeving)
De 2e webinar vindt plaats op: 22 januari om 20:00 
De ‘Hoe nu verder’ Q&A met Esther vindt plaats op: 9 februari om 20:00

Na elke webinar is er een korte Q&A met Esther.

3

Community

Voor deze challenge gebruiken wij een extern platform. Je kan inloggen via je desktop, maar er is ook een app! Op deze manier zit de 40-dagen challenge, én de So.life Club letterlijk in je broekzak! Heb je het lastig op een feestje? Werp een blik in de Club en je kan er weer tegenaan! In de app staan verschillende groepen, moodboards, cursussen en challenges om je helemaal onder te dompelen in de o.o lifestyle!

Zo smaakt 0.0

4

Bonus!

Je krijgt niet alleen toegang tot alles wat de 40 Dagen Challenge te bieden heeft, maar ook nog 2 maanden gratis House of Deeprelax én mijn eigen ontworpen Smoothie Receptenboek om je immuunsysteem een boost te geven.

House of Deeprelax

Ontspannen en ontladen zijn onderdelen van de 0.0 lifestyle. Daarom past House of Deeprelax perfect bij de So.life Club. Het is dé ontspanningsapp van Nederland. Van (wandel)meditaties, ademsessies tot yoga Nidra. Deze app heeft het allemaal.

Smoothie receptenboek

Strakker in je lijf en sterker in je mind met de smoothie challenge. Een week lang elke dag een andere immuunsysteem-booster. Ontdek nieuwe gezonde ingrediënten en stap buiten je comfort zone met een kleurrijker voedingspatroon.

Zij gingen jou al voor!

Ontwikkeld door experts

Deze challenge stopt niet bij ‘dat glas niet nemen’. We gaan verder. Je mag de lifestyle écht proeven en daar is kennis voor nodig. Kennis die Esther je kan geven door haar ervaringsdeskundigheid en het coachen van haar klanten. Dit in combinatie met de deskundigheid van Paul Smit op het gebied van je brein en Renske Bisschop met haar orthomoleculaire visie, maakt dat je tijdens deze challenge veel leert en een hoop inzichten op doet.

paul smit portret

Paul Smit

Paul is filosoof, cabaretier en een van de meest gevraagde sprekers van Nederland. Hij studeerde af op de ‘evolutie van het menselijk bewustzijn’ en schreef 13 boeken over filosofie, psychologie en neurowetenschap. Paul kwam erachter dat hij niet erg goed samen ging met alcohol en stopt regelmatig een lange periode.

Esther ten Hove

Esther is al ruim 3 jaar alcoholvrij en vooral heel blij! Met haar ervaringsdeskundigheid heeft ze begrip voor jouw moeilijke momenten en heeft daarop ingespeeld in deze challenge. Ook heeft Esther een aantal trainingen gedaan zoals ACT (Acceptance & Commitment Therapie), NLP en Systemisch werk.

Renske Bisschop

Renske is orthomoleculair coach en behandeld mensen met klachten op basis van verandering in leefstijl. Renske weet veel van de gezondheidsrisico's van alcohol en de invloed van alcohol op je hormoonhuishouding. Renske deed opleidingen zoals Epifysiologie, medisch basiskennis en orthomoleculair voedings coach

"Ik begon met 40 dagen. 40 dagen werden 100 dagen, en inmiddels wil ik niet meer terug naar een leven met alcohol''.

Proef de 0.0% lifestyle en start fris het nieuwe jaar. Zodra je je aankoop voltooid hebt ontvang je de bonussen om vast lekker aan de slag te gaan! Je krijgt direct toegang tot de Club. Tevens krijg je € 50,- korting op een 1:1 sessie met Esther.

To the new you!

Start NU!

129,-

Of 2 termijnen van 64,50